Нашите гуми

Goodyear Tire & Rubber Company е компания от САЩ, един от най-големите производители на автомобилни гуми в света. Седалището ѝ се намира в Акрън, щат Охайо. С тази марка се произвеждат широка гама от гуми за леки автомобили, автобуси, камиони и специални превозни средства.Goodyear Tire & Rubber Company е към момента изключителен доставчик на гуми за състезателните серии NASCAR.

Kelly е една от водещите американски марки гуми.Основана е през 1894г. като през 1990г. става част от голямото семейство на Goodyear Tire & Rubber Company.В днешно време Kelly е една от най-бързо развиващите се и налагани марки в цяла Европа, ползваща се с голямо доверие от потребителите.Марката е едно от най-добрите решения в бюджетният клас, с много добро съотношение между качество и цена.

Благодарение на високото си качество и достъпната цена автомобилните гуми Maxxis са популярни както на пазара за резервни части, така и като оригинални гуми за автомобилните модели. Те се произвеждат от тайванската компания Maxxis International, която има фабрики в Тайланд, Китай, Виетнам и Тайван. В наши дни продуктите на компанията се предлагат в 170 страни по света. Около 30% от произведените гуми се използват като оригинално оборудване от Ford, Hyundai, Nissan, Peugeot, Toyota, Volkswagen и други.

Fulda е първокласен немски производител на гуми за автомобили. Той е част от групата Goodyear. В наши дни гумите за леки коли Fulda са на разположение на водачите в Германия и се радват на висока популярност в Европа.В наши дни в компанията работят 1800 души. Годишно се произвеждат над 8 милиона гуми за различни видове превозни средства в 13-те завода, разположени в Германия, Франция, Словения и Полша.

Nokian Tyres е най-големият скандинавски производител на първокласни гуми за автомобили. Това е единствения производител в света, който е специализиран в производството на гуми, предназначени за шофиране при неблагоприятни метеорологични условия, като например в зоните на Далечния север. Гумите за леки коли Nokian Tyres са специално направени за шофиране върху сняг и лед, като те функционират чудесно при екстремни температури.